PSD il „urecheste” pe Niculai Barba


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizatiei judetene Suceava, Ovidiu Milici l-a sanctionat luni pe vicepresedintele PD-L, Niculai Barba, pentru anuntul pe care acesta din urma l-a facut saptamâna trecuta referitor la „disperarea” presedintelui PSD Gavril Mîrza ca nu este acceptat în rândurile PD-L. Ovidiu Milici nici macar nu s-a chinuit sa infirme zvonurile lansate de Barba si a trecut direct la atac, „amintindu-i” acestuia ca PSD i-a refuzat cererea de înscriere în partid în perioada 2000-2003, din cauza „caracterului duplicitar al domnului Barba”.  

„Recomandam celor din PD-L Suceava sa aiba mare grija cu domnul Barba si înainte de a-i încredinta misiuni mai grele, sa testeze sinceritatea si ridicolul la care se expune de cele mai multe ori”, a conchis Milici.

Acesta a mai tinut sa remarce ca, în momentul când Barba încerca sa intre în PSD, cel care i-a facilitat „nasirea” a fost directorul adjunct al ASP Suceava, Alexandru Lazareanu.

Niculai Barba a încercat în câteva rânduri, fara succes însa, sa nege orice fel de intentie de a intra la social-democrati, însa pâna acum lucrurile nu au fost lamurite.


Intră acum și în grupul de