PSD „viseaza” Aqua Parc in lunca Sucevei


Intră acum și în grupul de

Liderul organizatiei municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache a lansat luni, una dintre cele mai ambitioase idei pentru dezvoltarea zonei din lunca râului Suceava. Acesta doreste transformarea celor doua maluri care strajuiesc râul, ce taie municipiul resedinta de judet în doua, într-o veritabila zona de agrement gen AQUA PARC.

Virginel Iordache a lansat acest proiect într-o conferinta de presa, aruncând pe piata si o provocare catre suceveni, în vederea atribuirii unui nume. „PSD îsi doreste schimbarea la fata a Sucevei. Nici unul dintre cei care au condus sau conduc destinele acestui oras nu a facut nimic concret, care sa schimbe aspectul orasului. Proiectul pe care-l propunem noi va purta numele pe care acum îl scoatem la concurs”, a tinut sa remarce Virginel Iordache.

Acesta doreste ca proiectul sa se deruleze pe o perioada de 8 ani si sa schimbe radical cele doua maluri ale Sucevei, de la barajul de la Mihoveni si pâna în apropierea actualei gropi de gunoi a orasului, transformându-le într-o zona de agrement unica în România.

„Marile companii din tara, care au în vedere dezvoltarea de afaceri în zona de nord a României, vor avea posibilitatea sa se implice si le invitam sa o faca”, a mai spus Virginel Iordache.

Liderul PSD sustine ca proiectul sau va conduce la dezvoltarea a peste 750 de locuri de munca si va antrena alte mii de persoane în proiect. 


Intră acum și în grupul de