Suceveancă amendată cu 5000 de lei după ce în maşina sa s-au depistat ţigări ce erau ascunse într-un spaţiu amenajat deasupra rezervorului


Intră acum și în grupul de

O suceveancă a fost amendată, joi, cu 5000 de lei după ce în autoturismul pe care-l conducea au fost descoperite de către poliţiştii de frontieră din PTF Siret aproape 350 de pachete de ţigări, ce erau ascunse într-un spaţiu amenajat deasupra rezervorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, o suceveancă în vârstă de 44 de ani s-a prezentat, joi, în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Dacia.

Întrucât existau suspiciuni că femeia transportă țigări de proveniență ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

În timpul controlului a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat deasupra rezervorului autoturismului, cantitatea de 348 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

tigari-ascunse-intr-o-dacie-2

Ţigările în valoare de 424 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

tigari-ascunse-intr-o-dacie-3

Totodată, autoturismul marca Dacia în valoare de 1.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul țigărilor.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de