Patru tineri botoșăneni au dat o spargere în Liteni, s-au îmbătat și au ajuns în șanț cu mașina cu care circulau, abandonând marfa furată


Intră acum și în grupul de

Patru tineri din comuna botoșăneană Tudora sunt cercetați pentru furt dintr-un magazin din Liteni.

nu treceti politia

Poliția Suceava a anunțat că Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată de un bărbat de 26 de ani, din oraşul Liteni, cu privire la faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă i s-au furat din magazinul pe care îl administrează bunuri în valoare de aproximativ 800 lei.

În timpul activităților de cercetare și investigație s-a stabilit că, între localităţile Vorona şi Tudora, județul Botoşani, în şanţul de pe marginea DJ 208 I, se află răsturnat un în care se află bunuri de genul celor sustrase, recunoscute ulterior de proprietar.

Procedând la identificarea proprietarului autoturismului, acesta a recunoscut că în noaptea de 04/05.11.2016 a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier, fără a deţine permis de conducere, s-a deplasat pe raza satului Vercicani, oraşul Liteni, împreună cu alţi trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, toți din comuna Tudora. În jurul orei 02.00 au pătruns în magazinul părţii vătămate de unde au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare, ţigări, dulciuri şi cafea.

Ulterior, sâmbătă  în jurul orei 8, tinerii au plecat spre domiciliile lor din comuna Tudora, în stare de ebrietate, iar la intrarea în localitate şoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi s-a răsturnat într-un şanţ unde au abandonat autoturismul.

Ulterior au fost identificaţi  şi ceilalţi participanţi la comiterea faptei, care au recunoscut că au participat la comiterea furtului.

Referitor la infracţiunile la regimul rutier, cercetările au fost preluate de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani, iar polițiștii suceveni au deschis dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.

 


Intră acum și în grupul de