Lungu: Luminile în bradul de Crăciun din centrul Sucevei vor fi aprinse de Ziua Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Ion Lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

ion lungu (3)

LIVE TEXT:

”Un lucru important e asigurarea apei calde si a caldurii. Se pot da bani in avans pentru subventii conform legii pentru combustibil. Am reusit sa dam 1,5 milioane lei.

Vom face tot posibilul sa mai dam sume de bani ca sa asiguram stocul de masa lemnoasa. Pretul la gigacalorie nu poate fi modificat pana in 2018.

Am facut un pas consistent pentru sala polivalenta si am predat studiul de prefezabilitate care va putea fi aprobat si poate incepe licitatia pentru restul.

Fac un apel la partidele politice pentru ca legea e mai restrictiva si cer sa se respecte locurile de afisaj. Rog sa se respecte legea.

Sunt si o serie de modificari cu rearondarea unor strazi din cauza numarului mare de votanti la alte sectii de votare.

Ne pregatim de sarbatorile de iarna. Am mai achizitionat o serie de ornamente luminoase. Vrem sa punem o plasa luminoasa mare in centrul orasului.

Luminile in bradul de Craciun vor fi aprinse in acest an pe data de 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei si nu pe 1 decembrie cum faceam de obicei.

Regret pentru rezultatele negative ale echipei de fotbal. Nu inteleg ce se intampla la Foresta. Rezultatele din ultima vreme nu le mai inteleg.

Sper sa isi revina cei de la Foresta. Eu eram dispus sa ne implicam pentru promovare. Sper ca in al 12-lea ceas sa se intample o minune si sa fie rezultate.

In anul 2008 cand am facut pietonalul l-am gandit pietonal. Iata ca parcarile subterane sunt pline, dar masinile au crescut in ultimii ani.

Ca atare, zona poate functiona ca si pietonal si se va intampla asta in timpul sarbatorilor de iarna. Granitul e solid si il folosim dupa nevoi.

Orice semnatura e binevenita si daca e sincera, dar eu chiar am discutat la Bucuresti pe tema Parcului Sipote. Vom reface demersurile oficiale ca sa transferam parcul. Daca nu sunt initiative electorale le salut, dar daca sunt, nu vreau sa comentez.

Nu comentez ce se intampla la Teatrul din Suceava. Noi asiguram finantarea. Am incredere in dna Steiciuc si sper sa fie bine.

Eu as vrea sa lucram cu oamenii nostri si nu sa dam de lucru la altii cum vad ca se cam intampla la fotbal. Daca m-as mai ocupa si de teatru, nu stiu ce ar fi.

Nu pot spune ca nu avem o colaborare buna cu consilierul Cornel Grosar pe care il respect, dar mi-as fi dorit in CA la Teatru sa fie dna Zarojanu.”


Intră acum și în grupul de