Circulație îngreunată din cauza zăpezii în zona de munte a județului Suceava. În zona pasului Mestecăniș traficul greu a fost oprit câteva zeci de minute pentru curățarea drumului


Intră acum și în grupul de

În zona de munte a județului Suceava circulația rutieră se desfășoară, în prezent, îngreunat, în condiții de iarnă, iar în zona de acțiune a Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc se acționează cu 11 utilaje de deszăpezire.utilaj deszapezire (1)

 

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a precizat că încă de dimineața autovehiculele mari au avut dificultăți pe tronsonul dinspre Vatra Dornei spre Mestecăniș, dar că TIR-urile au continuat să ruleze cu viteză mică, iar în jurul orei 7.30 s-a luat decizia ca traficul greu să fie oprit pentru jumătate de oră astfel încât utilajele de deszăpezire să poată interveni și să îndepărteze zăpada de pe șosea.

O decizie similară a fost luată apoi și pe tronsonul dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Pasul Mestecăniș astfel încât să fie curățat întreaga porțiune de drum.

Prefectul a subliniat că nu au fost semnalate probleme majore cauzate de ninsori și că s-a constatat că autovehiculele grele erau echipate corespunzător.

El a mai spus că urmează să fie suplimentat cu patru numărul de utilaje de deszăpezire care acționează în zonă.

Totodată, Harasim a menționat că a discutat cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur și despre deszăpezirea drumurilor județene.

Județul Suceava se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol până la ora 18 și de cod galben până duminică seara la ora 20.


Intră acum și în grupul de