Partidul Verde Suceava cere verificări în zona Măgura-Câmpulung Moldovenesc unde exploatarea lemnului se face cu motoarele turate


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava își exprimă îngrijorarea privind exploatarea lemnului din ultima perioadă din zona Măgura-Câmpulung Moldovenesc și cere verificări privind legalitatea acestor exploatări.

lemn taieri

Președintele Partidului Verde Suceava, Dan Acibotăriță, arată într-un comunicat de presă că a observat în ultima perioadă de timp, pe rețelele de socializare, prezentarea unor movile de lemn în zona Măgura-Câmpulung Moldovenesc ceea ce este un semn că aici exploatarea lemnului se face cu motoarele turate.

Locuitorii din zona respectivă sunt supărați că nimeni nu le răspunde la întrebarea ”de ce se taie așa de mult”, iar din informațiile pe care le avem, cine exploatează pădurea de la Măgura ”muncește pe rupte”, susține Acibotăriță.

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că, din ceea ce se observă pe internet, la Măgura se taie mult lemn.

„Nu știm dacă totul este cu acte, dar cunoaștem faptul că în zona Câmpulung Moldovenesc s-a furat lemn, iar un control nu strică”, mai susține Acibotăriță.(N.B.)


Intră acum și în grupul de