Circulație întreruptă temporar pe DN 18 în Cârlibaba după ce au căzut arbori pe șosea. Pe DN 17, TIR-urile fără lanțuri antiderapante, oprite să traverseze Pasul Tihuța


Intră acum și în grupul de

UPDATE La ora 11:00, traficul se desfăşoară pe un fir, alternativ, estimându-se că, în aproximativ 30 de minute, arborii vor fi înlăturaţi de pe carosabil iar circulaţia va reveni la normal.

În judeţul Suceava, traficul greu este permis din nou pe DN17, între Vatra Dornei şi Câmpulung, însă numai cu lanţuri antiderapante. Amintim că, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze pe DN17, între Vatra Dornei şi Câmpulung, traficul greu a fost restricţionat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că din cauza mai multor arbori care au căzut pe partea carosabilă, circulaţia rutieră pe DN18 a fost  întreruptă temporar pe raza localităţii Cârlibaba din în judeţul Suceava, iar pe raza localităţii Valea Albă din judeţul Maramureş, la km 33, traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, alternativ din aceeaşi cauză.

copaci, zapada, drum, ninsoare, iarna

 

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române a informat și că, în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe DN17 (pasul Tihuţa), în localitatea Mureşenii Bârgăului, nu se mai permite circulaţia autovehiculelor de mare tonaj dinspre Bistriţa spre Suceava, dacă nu sunt echipate cu lanţuri antiderapante.


Intră acum și în grupul de