Fotbal : Selectie printre talentele din judet


Intră acum și în grupul de

În perioada 11-13 aprilie, o selectionata judeteana de copii nascuti în 1995 va participa la un turneu de fotbal organizat de fostul capitan al echipei nationale, Gheorghe Hagi. Formatia suceveana va întâlni în etapa zonala echipele similare din judetele Botosani, Neamt, Iasi si Bacau, câstigatoarea urmând sa se califice la turneul final gazduit de Constanta.

În acest sens, pe terenul din cadrul complexului LPS Suceava s-a desfasurat o selectie la care au fost prezente tinere talente de la CS Gura Humorului, CSS Radauti, LPS Suceava, Cetatea Suceava si Sporting Bunesti.

În urma trialului au fost selectionati 10 jucatori: Daniel Cojocari, Andrei Cerlinca, Alin Huzdup, Mihai Plamada – LPS Suceava, Adrian Vornicu, Razvan Bedrulea, Florin Logofatu, Paul Mateciuc – Cetatea Suceava, Sebastian Paduraru – CS Gura Humorului si Petru Carcea – CSS Radauti.

„Fotbalistii selectionati au fost urmariti în dese rânduri si care formeaza o echipa buna capabila sa ajunga la turneul final”, a precizat responsabilul cu organizarea formatiei sucevene, prof. Ciprian Anton.

Meciurile rundei zonele se vor desfasura la Iasi, pe terenuri cu dimensiuni reduse, cu 6 jucatori de câmp si un portar. 


Intră acum și în grupul de