Fotbal. Liga a IV-a : Zimbrul Siret – Rapid CFR Suceava 0 – 4 ( 0 – 2 )


Intră acum și în grupul de

Liderul clasamentului si-a respectat blazonul si s-a impus fara probleme pe terenul celor de la Zimbru Siret, dupa un meci pe care l-a controlat de la un capat la altul. Desfasurata pe o suprafata de joc foarte buna, partida a fost la discretia “oaspetilor”, care si-au asigurat înca din prima repriza un avantaj de doua goluri pe tabela, datorita reusitelor lui Bejinari (9) si Bijec (21).

Linia de mijloc a “ceferistilor” a controlat centrul terenului si în partea secunda a întâlnirii, când Ciobanu (75) si Burlacu (90) au dus scorul la 4-0 în favoarea oaspetilor.

Au evoluat formatiile:

Zimbrul Siret: Bejenariu – Alexandrescu, Olaru, Ticalo, Tablan, Ciustea, Jalba, Herman, Tcaci, Pârlog, Baiciuc. Au mai intrat: Zus, Duduta, Trofin si Saiman.

Rapid CFR Suceava: Pascal – Murariu, M. Ciobanu, Clim, Huluba, Romaniuc, Spatar, Stamate, Sevaciuc, Bejinariu, Bijec. Au mai intrat: Burlacu, M. Balta, Turineac si Bîrgaoan.

Cetatea II Suceava Arbore – Bucovina Badeuti 3 – 0 ( 3 – 0 )

Desfasurata în limitele sportivitatii, întâlnirea dintre Cetatea II Suceava Arbore si Bucovina Badeuti a avut doua reprize distincte.

În prima parte a meciului, gazdele au controlat clar ostilitatile din teren si au intrat la vestiare cu un avantaj de trei goluri pe tabela de marcaj, prin reusitele lui Crisu (2) si Butnaru.

Elevii lui Ovidiu Ciobanu au redus turatia motoarelor în repriza secunda, permitându-le oaspetilor sa echilibreze jocul si sa se apropie mai des de poarta adversa. Cu toate acestea, singura ocazie notabila din finalul partidei a apartinut tot formatiei din Arbore, Crisu trecând pe lânga majorarea scorului la un sut care a întâlnit bara. Scor final 3-0 si Cetatea II se mentine în plasa liderului Rapid CFR Suceava.

Cetatea II Suceava Arbore: Munteanu – O. Ciobanu, Razlog, Turliuc, Pânzariu, Butnaru, D. Ene, Apetri, Lupu, Dovalciuc, Crisu. Au mai intrat: Pasniciuc si I. Calin.

Bucovina Badeuti: Ciornei – Tatar, V. Gavriliuc, Siminiceanu, M. Gavriliuc, Hutanu, Davin, Cotoara, Tomasciuc, Bodârlau, Vali Gavriliuc.

Dorna Vatra Dornei – Viitorul Liteni 3 – 0 ( 2 – 0 )

Viitorul Liteni a rezistat doar 40 de minute pe terenul celor de la Dorna Vatra Dornei. Gazdele au beneficiat din plin de greselile apararii adverse si au punctat pe finalul primei reprize de doua ori, prin Szekely si Kasper. Minutul 57 aduce si ultima reusita în contul dornenilor, autorul golului fiind Cobzaru.

Au jucat formatiile:

Dorna Vatra Dornei: I. Marolicaru – Szekely, Ciobanu, F. Marolicaru, Atofanei, Mitruc, Chelariu, Melinte, Cobzaru, Kasper, Hriscu. A mai intrat: I. Groza.

Viitorul Liteni: Holca – Zaluschi, Scutariu, M. Bai, Cîrnareasa, Scutelnicu, Breaban, Sofian, Grigorean, Tunea, Dascalu. Au mai intrat: Balan, Onisii, Patrascanu si Ciubotaru.

Florconstruct Patrauti – CS Gura Humorului 2 – 2 ( 1 – 1)

Rezultat echitabil la Patrauti, acolo unde echipa gazda a remizat, scor 2-2, în compania celor de la CS Gura Humorului.

Desi au condus de doua ori pe tabela de marcaj, prin golurile înscrise de Cocar (2) si Bernic (48), humorenii s-au vazut egalati de fiecare data, pentru Florconstruct marcând Boghean (38) si Leonte (67).

Au evoluat formatiile:

Florconstruct Patrauti: Tanasuc – Eugen Romas, Danisan, Holca, Cîrlan, Florea, Emil Romas, Boghean, Stoian, Leonte, N. Niga. Au mai intrat: I. Niga si Burduja.

CS Gura Humorului: P. Negrea – Neagoe, Grosu, Gafita, Cocar, Tanasa, Beldiman, Luca, Bernic, Cainari, Beleca. A mai intrat Obreja. 


Intră acum și în grupul de