Concursul de inspectori scolari a inceput


Intră acum și în grupul de

Concursul pentru ocuparea posturilor de inspectori scolari în cadrul ISJ Suceava a început marti cu învatamântul primar, cei doi candidati Rodica Vasiliu si Laurentie Spac, candidând pe un singur post. Miercuri este programata testarea candidatului pentru postul de inspector de muzica, prof. Alexandra Rabiniuc, care a fost si pâna acum inspectoare pe acest post.

La limba româna, în afara de cele doua actuale inspectoare, prof. Rita Cantiuc si prof. Eleonora Bulboaca, mai candideaza doi profesori de la Colegiul National „Stefan cel Mare” Suceava, Iulia Murariu si Octavian Nestor, cei patru concurând pentru doua locuri.

Pentru discipline tehnice candideaza Rodica Munteanu, de la Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, fosta inspectoare Mirozina Sahlean iesind la pensie, iar pentru curriculum candideaza Niculina Apetre, tot de la Colegiul Economic.  

Concursul este monitorizat în aceste zile de un reprezentant al MECT, insp. Adrian Barbulescu.

Pentru concurs s-au depus 23 de dosare pentru 19,5 posturi, dar unul a fost respins, întrucât cea care candida pentru postul de inspector cu perfectionarea nu a prezentat foaia matricola legalizata la notariat, asa cum cere regulamentul.


Intră acum și în grupul de