Ceahlaul Piatra Neamt ramane fara presedinte


Intră acum și în grupul de

Înfrângerea de pe teren propriu cu Farul Constanta a tulburat apele sub Pietricica. Presedintele CA al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, a decis sa renunte la functia sa din vara, dezamagit de parcursul echipei în campionat – 5 înfrângeri în ultimele 5 partide – dar si, mai ales, de prestatia arbitrilor.  
„Decizia am luat-o imediat dupa partida cu Farul Constanta si sunt mai multi oameni în club care vor sa faca asta. Pentru noi a fost meciul cu numarul 8 în care am fost furati de arbitri. De doua ori cu Steaua, o data cu CFR, Rapid, Dinamo, Poli Timisoara, Farul si U Cluj. Mi s-a facut scârba de oamenii care decid soarta echipelor si care îsi bat joc de munca noastra. Dupa meciul cu Dinamo, de la Bucuresti, anuntaseram ca retragem echipa din campionat, dar jucatorii trebuie sa înteleaga ca ei trebuie sa joace pâna la final si sa încerce sa îndeplineasca obiectivul”, a declarat Viorel Mestecaneanu.

Presedintele nemtenilor a tinut sa precizeze ca si presedintele de onoare, Gheorghe Stefan, este dezamagit de calitatea „fluierasilor”: „Este dezorientat. Nu întelege ce se petrece. Ne-am gândit ca în meciurile cu echipele mari, se mai întâmpla, dar daca si în cele cu echipele cu care ne aflam în lupta pentru evitarea retrogradarii se petrece tot asa, atunci nu stim ce si cum sa mai gândim. La finalul meciului cu Dinamo am urmarit faza golului marcat de Pecha în ultimele minute de nenumarate ori si nu am reusit sa vedem de ce a fluierat pentru adversar. Oricum, ce a fluierat la acea faza numai el stie”, a conchis Mestecaneanu.


Intră acum și în grupul de