Fotbal. Becali:”Muresan este sclavul unui ungur”


Intră acum și în grupul de

Desi derby-ul dintre Steaua si CFR Cluj s-a terminat de ceva vreme, scandalul continua! Nu de alta, dar oricât de frumos a fost meciul, a avut un singur defect: face parte din fascinanta Liga a lui Mitica…

Cum Steaua a învins si cum, cel putin în România, victoria atrage de la sine lauda, Gigi Becali a lansat un nou atac împotriva „ungurilor” de la CFR. De aceasta data, cel luat în colimator de latifundiar este presedintele clujenilor, Iuliu Muresan. Motivul e unul simplu: patronul ros-albastrilor este deranjat de faptul ca „feroviarii” vor sa depuna un memoriu la FIFA împotriva arbitrului derby-ului de duminica.  

„Nu o sa-l bage nimeni în seama pe Muresan la FIFA sau UEFA, ca nu are fata sa se duca acolo. Apoi sa tina cont de un lucru: ca el a fost comunist, a recunoscut ca a facut parte din structuri si a fost sclavul comunistilor. Eu i-am urât pe comunisti si chiar daca nu am avut legatura cu structurile comuniste, eu ma salutam cu Valentin Ceausescu si acum eu sunt presedintele unui partid, iar el e sclavul unui ungur. Sa taca din gura ca el n-are fata sa vorbeasca de Gigi Becali, chiar daca se mai naste de 100 de ori. Cum sa trimita ei DVD-ul la UEFA, sunt idioti! Trebuie sa mearga la Comisia Centrala a Arbitrilor si la FRF si apoi daca timite Federatia Româna de Fotbal pot sa ajunga la UEFA. Pâna acum au fost favorizati, au primit 11 metri la Bistrita ca a cazut Fabbiani neatins de nimeni si multe altele. Atunci de ce nu au spus nimic? De acum încolo nu o sa mai fie ei favorizati. Sa faca DVD-ul si sa se duca la UEFA, dar sa trimita pe altcineva, un specialist, ca daca se duc ei întreaba aia «De pe ce planeta sunteti voi, ma?!»”, a declarat Becali.

Latifundiarul nu s-a oprit! Cum urmatorul adversar al CFR-ului este chiar Gloria Buzau, echipa „prietena” cu Steaua, Gigi a tinut sa dea un „sfat” celor din Crâng: „Vreau ca toti jucatorii pe care i-am împrumutat la Buzau sa fie titulari”. Motivul – „nu au cum sa ma tradeze”. „De ce sa nu se încurce si CFR de Buzau, asa cum s-a împiedicat Steaua? O sa vedeti voi cum o sa joace Gloria în acel meci. Eu o sa fac echipa si o sa vedeti ce bine va evolua Buzaul”, a mai tinut sa precizeze Becali.

Replica lui Iulius Muresan nu s-a lasat asteptata. Spre deosebire de latifundiar, presedintele CFR-ului nu a apelat la injurii si la cuvinte josnice. „E ilegal si neregulamentar. Problema e ca toti ne uitam la el cum încalca toate statutele si regulamentele, dar nimeni nu face nimic. Nimeni nu-l ia în serios, însa el chiar face ceea ce zice. Jocul cu Gloria nu va fi la fel ca si cel cu Steaua, însa e foarte important pentru noi si trebuie sa-l câstigam”. În final, oficialul clujean a aruncat o mica ironie, punctând: „Gloria Buzau? Eu i-as zice Steluta. Asa am auzit ca i se mai spune. Baietii mei sunt hotarâti sa obtina o victorie clara împotriva Stelutei”.

Partida dintre CFR Cluj si „Steluta” va avea loc vineri, cu începere de la ora 20:30, în Gruia. 


Intră acum și în grupul de