Fotbal, Liga a III-a : Derby-ul Pambac Bacau – Aerostar Bacau ar putea aduce un avans mai mare Cetatii Suceava


Intră acum și în grupul de

Dupa aceasta etapa, distanta dintre Cetatea Suceava si urmatoarea clasata s-ar putea mari la 13 puncte. Elevii lui Marian Pana pornesc favoriti clar în confruntarea cu CF Braila, însa nu acelasi lucru se poate spune despre ocupanta locului doi, Pambac Bacau.

“Brutarii” au pierdut în iarna nu mai putin de noua jucatori, toti ajungând în curtea rivalilor de la Aerostar, echipa sprijinita de primarul Romeo Stavarache si în spatele careia s-ar afla fratele stelistului Dorin Goian, Liviu. El se pare ca s-a ocupat de transferurile din intersezon, obiectivul echipei fiind acela de a prinde macar locul doi, care ar asigura prezenta la barajul de promovare în Liga a II-a. Ambitiile celor de la Aerostar nu se opresc însa aici. “Aviatorii”, antrenati acum de suceveanul Ion Radu, vor ca în doi ani sa ajunga în elita fotbalului românesc, motiv pentru care Primaria din urbea lui Bacovia va vira spre echipa aproximativ 400.000 de euro.

“Nu ma intereseaza asa numita coalitie bacauana si nici obiectivele adversarilor. Trebuie sa ne concentram asupra jocului nostru, sa încercam câstigarea fiecarui meci si, cu siguranta, la finalul campionatului, diferenta de puncte fata de locul 2 va fi mult mai mare”, a declarat Marian Pana, cu privire la intentiile principalelor rivale din Seria I.

Aerostar Bacau se afla pe locul trei, la 5 puncte de Pambac si la 15 de Cetatea Suceava.

 


Intră acum și în grupul de