Accidentati din neatentie… pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

Un pieton aflat pe o trecere de pietoni din municipiul Radauti a fost accidentat de un sofer neatent. Potrivit IPJ Suceava, joi, în jurul orei 16.45, pe strada Piata Unirii din municipiul Radauti, M. Vasilica de 38 ani din comuna Marginea, posesor al permisului de conducere pentru categoriile A, BE, CE si DE din anul 1997, în timp ce conducea autoturismul marca „VW Golf”, l-a accidentat pe  G. Dorin, de 51 ani, din orasul Solca, aflat în traversarea strazii pe marcajul trecerii de pietoni.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot joi, în jurul orei 13.30, pe strada Dornelor din municipiul Vatra Dornei, I. Daniel, de 19 ani, din comuna Dorna Candrenilor, posesor al permisului de conducere pentru categoria B din anul 2007, în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, a accidentat-o pe minora M.A., de 10 ani, localnica, eleva, aflata în traversarea regulamentara a strazii pe marcajul trecerii de pietoni.

Conducatorul auto purta centura de siguranta, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de