PD-L a gasit mai multe „pete negre pe harta judetului”


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava a anuntat vineri ca este pregatit sa dea publicitatii strategia de dezvoltare a judetului pentru urmatorii ani, strategie cu care democrat-liberalii doresc sa câstige alegerile la nivelul judetului Suceava. Vicepresedintele PD-L, Vasile Ilie, fost prefect al judetului, a declarat vineri, într-o conferinta de presa, ca specialistii PD-L au identificat mai multe „pete negre pe harta judetului Suceava”, dintre cele mai evidente fiind alimentarea cu apa pentru doar 10 la suta dintre localitatile rurale si alimentarea cu gaze a localitatilor.  

Mai mult, Vasile Ilie considera ca autorizarea a doar 25,7 la suta din cele 953 de scoli cât numara judetul, reprezinta un fapt foarte grav pentru dezvoltarea judetului.

„Suceava este izolata din punct de vedere al infrastructurii rutiere. În momentul de fata, judetul seamana mai mult cu o insula, înconjurata de judete care au drumuri bune. Ca sa nu mai vorbim despre Aeroportul Suceava-Salcea, care nu are curse în fiecare zi”, a explicat Vasile Ilie.

Fostul prefect al judetului este nemultumit de faptul ca dezvoltarea judetului nu este la nivelul celorlalte judete din Ardeal si a anuntat ca programul de dezvoltare propus de PD-L va reuni acele elemente necesare si suficiente pentru rezolvarea problemelor enumerate mai sus.


Intră acum și în grupul de