Primarul din Ciprian Porumbescu, dat ca exemplu ca PD-L se foloseste de institutiile publice pentru a racola primari


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a declarat vineri ca, pentru a-l determina pe primarul comunei Ciprian Porumbescu sa treaca de la PSD la PD-L, sotiei acestuia i s-a creat un post de secretara la scoala din comuna. În aceste conditii, Gavril Mîrza a cerut prefectului de Suceava, Orest Onofrei, sa verifice cum s-a înfiintat noul post.

Gavril Mîrza a afirmat ca PD-L se foloseste de institutiile publice pentru a racola primari, exemplificând cu primarul PSD al comunei Ciprian Porumbescu, Dumitru Nimitan, care a fost atras spre PD-L, prin inspectorul scolar general al judetului, Petru Carcalete, care este vicepresedinte PD-L. Presedintele PSD Suceava a precizat ca sotia primarului a ocupat, temporar, functia de secretara a scolii din comuna, iar la revenirea titularului, ea a ramas fara loc de munca si ca, pentru angajarea ei, a mai fost înfiintat un post de secretara la scoala.

În replica, PD-L Suceava sustine într-un comunicat ca acuzatia adusa PD-L- partid de opozitie, ca santajeaza primari PSD, „accentueaza disperarea” care a cuprins PSD.

„Santajul este atributul PSD, deoarece ei sunt la putere în judet. Domnul Nimitan este un primar vrednic, care se regaseste în echipa PD-L si a venit lânga cei care vor sa scoata Stupca din noroi”, sustine PD-L Suceava, care mai mentioneaza în comunicat ca, daca se vorbeste despre racolari, va alcatui o enciclopedie cu racolarile realizate de PSD în perioada 2000-2004, „facute din pixul lui Mischie”.


Intră acum și în grupul de