Două mașini conduse de șoferi băuți s-au ciocnit la Vulturești. Cei care s-au tamponat erau primarul și secretarul comunei


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicați doi șoferi băuți a avut loc miercuri seară pe raza comunei sucevene Vultureşti.

Potrivit unui comunicat al Poliției Județene Suceava,  I.P.J. Suceava a fost sesizat miercuri la ora 19: 17, prin 112 despre faptul că, pe raza comunei Vultureşti, a avut loc o tamponare.

Polițiștii deplasați la fața locului, au identificat pe DJ 208C, două autoturisme și pe conducătorii acestora, un bărbat de 45 de ani și unul de 48 de ani, ambii localnici, care au declarat faptul că, nu au suferit leziuni și au refuzat să fie transportați la spital.

FOTO: satmareanul.net
FOTO: satmareanul.net

”Întrucât emanau halenă alcoolică, cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 45 de ani și de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat de 48 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează Poliția Județeană.

În cauză, celor doi, li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural, mai arată sursa citată.

În accident au fost implicați, potrivit unor surse judiciare, primarul comunei, Cornel Salamaha, care era la volanul mașinii Primăriei și avea și alcoolemia mai mare și secretarul comunei, Marian Crăciun.


Intră acum și în grupul de