Tată și fiu trimiși în judecată pentru că au bătut doi bărbați în zona Gării Ițcani. Clienții unui restaurant s-au baricadat în interior de frica agresorilor


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava i-au trimis în judecată pe un bărbat și pe fiul său minor pentru că au bătut două persoane în zona Gării Ițcani.

Astfel, Marius Ilie Marcu este cercetat pentru tentativă de omor, tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar fiul său minor pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit rechizitoriului, în data de 2 octombrie, Marius Ilie Marcu a consumat o cantitate mare de băuturi alcoolice într-un restaurant din apropierea gării Ițcani din Suceava, iar în cursul serii a ajuns la masa lui, situată pe terasa restaurantului și fiul său minor.

alcool-beat

La un moment dat, Marcu a văzut că la mică distanță de restaurant, în parcare, se află un cunoscut și s-a ridicat brusc de la masă solicitându-i pe un ton imperios să îl transporte de urgență cu mașina spre casă, aflată la circa un kilometru distanță de locul respectiv.

Sesizând că Marcu se află într-o stare avansată de ebrietate și că i se adresează pe un ton jignitor, bărbatul i-a spus că nu-l poate duce acasă și i-a sugerat să apeleze la un taxi.

După ce a fost refuzat, Marcu a făcut câțiva pași după care s-a întors și a început să-l lovească pe bărbat cu pumnii în cap, loviturile fiind deosebit de puternice, astfel că bărbatul s-a prăbușit pe șosea.

Sesizând acest incident de pe terasa restaurantului precum și faptul că Marcu intenționa să continue lovirea bărbatului căzut, un alt bărbat aflat la terasa restaurantului s-a ridicat de la masă și i-a cerut agresorului să se oprească.

Enervat de această intervenție, Marcu  a scos din buzunar un cuțit și după ce l-a insultat pe bărbatul care a intervenit în conflict s-a năpustit asupra acestuia cu intenția de a-l lovi.

Bărbatul a fugit, dar a fost urmărit în fugă de agresor care l-a prins și tăiat cu cuțitul la brațul stâng, abomen și mâna stângă, bărbatul agresat reușind să pareze loviturile care vizau zone vitale, susțin procurorii.

Bărbatul a fost apoi lovit de fiul lui Marcu ce avea un par, astfel că acesta a căzut pe șosea, fiind în continuare lovit cu picioarele.

În același timp, de la masa de pe terasa restaurantului s-au ridicat și celelalte persoane care i-au solicitat lui Marcu să se linișească, dar acesta a început să amenințe cu cuțitul pe aceștia,  care, de frică, s-au refugiat în interiorul restaurantului și au cerut sprijinul Poliției.

Cei doi bărbați agresați au fost transportați cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde li s-a acordat asistenţa medicală necesară.


Intră acum și în grupul de