S-a redeschis magazinul Valerio Studio, în Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Doamnele și domnișoarele care își doresc o garderobă în tendințe au o nouă destinație de shopping în Iulius Mall Suceava. De curând, la parterul mall-ului s-a redeschis magazinul Valerio Studio, dedicat femeilor care vor să fie în pas cu moda. Până duminică, 27 noiembrie 2016, clientele pot beneficia de oferte de până la 50%, anunță complexul comercial sucevean într-un comunicat de presă.

valerio-studio-iulius-mall-suceava-01”Valerio Studio este un brand românesc de îmbrăcăminte, dedicat doamnelor și domnișoarelor cu un stil vestimentar modern și elegant. Noua locație din Iulius Mall Suceava le propune clientelor piese în tendințe și de calitate. Pentru că femeile pun accent pe rafinament, dar își doresc ținute în care să se simtă confortabil, în oferta Valerio Studio sunt incluse colecții de îmbrăcăminte office, casual și de ocazie, apreciate pentru materialele din care sunt realizate, atenția la detalii, designul în trend și paleta variată de modele și culori.

Clientele Iulius Mall găsesc pe rafturile magazinului Valerio Studio rochii, fuste, pantaloni, cămăși, sacouri și bluze ușor de adaptat unei garderobe cu stil, atât pentru birou, cât și pentru activitățile cotidiene. Totodată, sunt disponibile și rochii de ocazie, al căror croi are scopul de a pune în valoare frumusețea feminină. Magazinul propune și o linie de îmbrăcăminte outdoor, care include paltoane, jachete și geci. Articolele Valerio Studio sunt realizate în ateliere proprii, punând accent pe calitate, modă și accesibilitate.

Valerio Studio este un brand românesc înființat în anul 2002, din dorința de a răspunde așteptărilor femeii moderne de a se îmbrăca cu stil și rafinament”, se arată în comunicatul Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de