O farmacie DONA din municipiul Suceava va avea program non-stop pe 30 noiembrie și 1 decembrie


Intră acum și în grupul de

Farmacia DONA din Bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 21bis, din municipiul Suceava, va funcţiona cu program non-stop, în perioada 30 noiembrie – 1 decembrie, cu ocazia sărbătorilor legale „Sfântul Andrei”, respectiv Ziua Națională a României.

farmacia-dona

Echipa de farmaciști DONA va asigura fără întrerupere consiliere de specialitate pacienților, precum și acces la medicamente și produse destinate sănătății.

„Responsabilitatea, grija și angajamentul pe care ni le-am asumat față de pacienți nu ține cont de zi sau oră. Ca de fiecare dată, farmaciștii DONA din Suceava va fi alături de persoanele care se vor confrunta cu neplăceri legate de sănătate, oferindu-le sfaturi utile şi acces la un portofoliu diversificat de produse pentru ameliorarea stării de sănătate. Este modalitatea noastră de a contribui la celebrarea în cele mai bune condiţii a două sărbători importante. Cu această ocazie, le urăm tuturor sărbătoriţilor şi tuturor românilor ani buni şi sănătoşi, cu înţelegere şi optimism” , au declarat reprezentanţii Farmaciilor DONA.


Intră acum și în grupul de