Un mort si un ranit grav, intr-un accident in Poiana Stampei


Intră acum și în grupul de

Un tânar de 23 de ani a decedat în urma unui grav accident rutier petrecut în localitatea Poiana Stampei, iar un altul, în vârsta de 22 ani se afla în stare grava la spital. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata seara, la ora 20.37, pe drumul national DN 17 , I. Adi, în vârsta de 23 de ani, din comuna Dorna Candreni, posesor al permisului de conducere categoriile B,C, E din anul 2004, în timp ce conducea autoturismul marca VW Jetta, datorita vitezei excesive si a carosabilului umed, a acrosat un autoturism stationat pe aceeasi directie de mers, dupa care a fost proiectat într-o semiremorca stationata, de asemenea pe aceeasi directie de mers.

Impactul a fost atât de puternic, încât conducatorul auto, I. Adi a decedat, iar pasagerul de pe scaunul din fata- dreapta, C. Viorel, în vârsta de 22 de ani, din comuna Poiana Stampei, a fost grav ranit, având multiple fracturi costale si fractura humerus stâng.  

La fata locului a sosit imediat si echipa de descarcerare. Astfel, potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit cu doua autospeciale si un modul SMURD, astfel, la sosirea echipajelor, un autoturism era intrat în coliziune cu un TIR ce stationa. În urma evenimentului au rezultat doua victime, conducatorul auto si un pasager, care au fost scoase de catre soferii din trafic. S-a acordat primul ajutor  pasagerului, dupa care a fost transportat la spital pentru investigatii amanuntite. 


Intră acum și în grupul de