Bărbat din Șcheia, reținut de polițiști pentru că și-a trimis la furat fiul în vârstă de nouă ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Șcheia a fost reținut de polițiști după ce și-a trimis fiul în vârstă de nouă ani să fure din locuința unui consătean.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în data de 9 noiembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Comunală Şcheia au fost sesizaţi cu privire la furtul unui motoferăstrău dintr-o gospodărie din localitate.

”Duminică dimineață, în continuarea cercetărilor ce se efectuează în dosarul penal respectiv, în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Suceava, poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 50 ani din comuna Șcheia”, arată sursa citată.

Cu ocazia efectuării percheziției într-o anexă a locuinței a fost identificat și ridicat motoferăstrăul care a fost sustras în data de 9 noiembrie a.c.

Poliția Județeană precizează că suspectul, bărbatul de 50 și fiul acestuia de numai 9 ani, au fost conduși la sediul poliției ocazie cu care au recunoscut săvârșirea faptei.

motofierastrau

”Din verificări şi din materialul probator administrat a rezultat că bărbatul de 50 de ani şi-a îndemnat fiul să intre în curtea respectivă şi să sustragă bunul, el aşteptându-l înafara curţii”, arată sursa citată.

Față de suspectul de 50 de ani s-a dispus reținerea pentru 24 ore, fiind introdus în arestul Suceava.

În cauză cercetările sunt continuate de Poliția Comunală Șcheia sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „instigare la furt calificat”, urmând a se dispune procedural.

 


Intră acum și în grupul de