Codul rosu vs. codul portocaliu


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei judetene de femei a PSD Suceava, Carmen Agoutin, a anuntat luni, ca partidul sau a decretat „cod rosu” pentru senatorul Gheorghe Flutur, presedinte al PD-L Suceava, spunând ca acest lucru s-a impus ca urmare a comportamentului „dictatorial” al liderului din ultima perioada.

„Dupa ce am urmarit cu mare atentie ce face senatorul Gheorghe Flutur în judet, am decretat cod rosu pentru domnia sa. Exista un pericol real în privinta instaurarii unei dictaturi, cea a extremei de dreapta”, a explicat Carmen Agoutin.

Liderii PSD sunt nemultumiti de faptul ca PD-L continua campania de racolare de membri social-democrati, însa au o mare satisfactie: ca „oportunistii din PSD au ajuns acum candidati la PD-L”.

„Cei care au cedat santajului sunt doar oportunisti si oameni a caror valoare nu este prea mare. Ce se petrece acum este dovada lipsei de cadre a PD-L”, a conchis presedintele organizatiei de femei a PSD.

Reamintim ca, saptamâna trecuta, liderul democrat-liberalilor suceveni decretase la rândul sau Cod portocaliu la nivelul judetului Suceava pentru adversarii politici din PSD si PNL.


Intră acum și în grupul de