Anghelus sare in apararea colegilor liberali


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele organizatiei municipale Suceava a PNL, Iulian Anghelus, a sarit în apararea colegilor liberali din cadrul Consiliului Local Suceava în cazul amânarii proiectului prin care Universitatea „Stefan cel Mare” din municipiul resedinta de judet, solicita dreptul de amenajare a unei alei de acces spre noul Campus Universitar,  spunând ca cei care critica nu urmaresc decât publicitate în presa.

În urma cu câteva zile, consiliera PD-L, Mona Sandulescu, i-a acuzat pe consilierii PNL si PSD de „lipsa de viziune urbanistica” pentru ca nu au votat un proiect prin care se permitea Universitatii sa-si amenajeze o alee de acces spre Campusul Universitar, pe lânga Directia Silvica Suceava.

„Doamna Sandulescu, degeaba a stat patru ani în Comisia de urbanism a Consiliului Local, daca nu stie ca un proiect are nevoie de date tehnice foarte clare pentru a fi aprobat. Nu se poate pune problema lipsei de viziune a consilierilor din CL Suceava. Doamna Sandulescu trebuie sa înteleaga ca pentru a avea calitatea de membru al Comisiei de urbanism nu trebuie sa rezolvi doar problemele personale în cadrul Consiliului Local”, a explicat Iulian Anghelus.


Intră acum și în grupul de