Judetul Suceava – izolat de zona de Vest din cauza nefinalizarii lucrarilor de modernizare a E 576


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, a spus într-o conferinta de presa, ca judetul Suceava este izolat de zona de Vest din cauza ca lucrarile începute în 2005, de modernizare a E 576 între Suceava si Vatra Dornei, nu au fost finalizate.

Acesta a afirmat ca din cauza starii dezastruoase a drumului, soferii „transmit administratiei judetene salutari prin mame” si considera ca astfel de urari ar trebui transmise Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Gavril Mîrza transmite un apel Executivului central, respectiv Ministerului Transporturilor, dar si prefectului de Suceava sa impulsioneze reluarea lucrarilor la modernizarea E 576 si sa solicite constructorilor sa suplimenteze numarul angajatilor, astfel încât sa fie recuperate întârzierile.

Presedintele CJ Suceava spera ca în aceasta vara sa se încheie calvarul celor care traverseaza judetul.

Si prefectul de Suceava, Orest Onofrei împartaseste nemultumirea presedintelui CJ Suceava. Acesta a declarat ca a avut 29 de interventii pe aceasta tema si ca, în prezent, pregateste cea de 30-a interventie. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai adaugat ca va organiza saptamâna viitoare o întâlnire cu firmele implicate, cu constructorii, cu consultantii, cu autoritatile judetului, cu reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, urmând sa fie întocmit apoi un material care va fi transmis Ministerului Transporturilor. 


Intră acum și în grupul de