”LUNA PADURII” – 15 martie – 15 aprilie 2008


Intră acum și în grupul de

DIRECTIA  SILVICA  SUCEAVA

Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 6

    Regenerarea padurilor, conservarea si protectia acestora în spiritul dezvoltarii durabile constituie preocuparile de capatâi ale silvicultorilor suceveni.

    Si în aceasta primavara, vor fi parcurse cu lucrari de împaduriri, completari si ajutorare a regenerarii naturale aproape 1500 de hectare de teren aflat în administrarea celei mai mari directii silvice din cadrul Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.

    Directia Silvica Suceava invita locuitorii judetului, autoritatile locale, scolile, alte institutii implicate în fenomenul forestier sa i se alature în activitatile de sezon grupate sub genericul:

    ”LUNA  PADURII”

    15 martie – 15 aprilie 2008

    Dincolo de multiplele si nepretuitele binefaceri aduse mâine de padurea întemeiata azi, a planta un arbore este un gest esential de geneza, ce îl apropie pe om de creator si care poate împlini, dându-i sens, justificare si maretie, existenta pamânteasca a fiecarei fiinte umane.

    Directia Silvica Suceava, partenerul natural al fiecaruia din dumneavoastra, adreseaza un apel special la implicare în aceasta anuala sarbatoare a sadirii arborelui îndeosebi tinerilor, elevilor, studentilor.
 

    Arborele plantat de mâna ta, omule, este un inel de logodna cu viitorul !
 


Intră acum și în grupul de