Fotbal : Razboi intre Marian Iancu si Gigi Becali!


Intră acum și în grupul de

Confruntarile verbale dintre patronii cluburilor din România sunt pe cale sa se transforme în adevarate lupte de strada, asta dupa ce Marian Iancu, patronul Politehnicii Timisoara, a facut niste dezvaluiri socante în emisiunea Fanatik Show.

Finantatorul gruparii de pe Bega a povestit cum Gigi Becali si varul sau, Giovanni, l-au amenintat prin telefon si l-au înjurat în toate felurile, pret de minute bune.

„Golanul de Gigi Becali m-a sunat dimineata si m-a facut în toate felurile. M-a înjurat de familie, m-a facut tigan, dupa care m-a luat si Giovanni sa-mi explice el ce familie mare sunt ei si asa mai departe. Daca eram cu 3-4 ani mai tânar, acum erau în alarma, stateau ascunsi si nu stiau cui sa le ceara pace! La Gigi Becali totul e o minciuna. Si averea, si partidul ala al lui, Partidul Noua Gargara!”, a rabufnit Iancu, pe un ton extrem de nervos.

Patronul Stelei a reactionat în modul caracteristic, intervenind si el telefonic pentru a lamuri acuzatiile aduse de Iancu si pentru a-si face dreptate: „S-a luat de mine de mai multe ori si eu am vrut sa rezolvam problema, vagabonteste! L-am sunat si am vrut s-o lamuresc! Eu am cunoscut tot felul de tigani. Mai obraznic tigan ca asta, n-am vazut în viata vietilor mele. În viata mea am luptat si n-am dat-o la pace niciodata cu nimeni! Eu sau Giovanni, care n-a dat-o la pace cu tot Occidentul! Se pune el cu mine sau Giovanni! Am ajuns la fotbal sa vorbim de tot felul de chestii din astea … infractoriale!!”, a declarat Becali.
„Meciul” dintre cei doi patroni a aprins spiritele atât de tare, încât finantatorul din Ghencea s-a gasit în postura de a face o amenintare la adresa omologului sau timisorean: „Daca vrea el alarma, sa ne întâlnim mâine, ca eu sunt capabil si de asta. Dar sa nu se duca la Politie!”. Confruntarile din Liga I sunt de multa vreme suspectate ca nu se mai rezolva pe teren, dar de la „blaturile mioritice” pâna la amenintari de acest gen, facute în direct la televizor, este cale lunga. Toata lumea se astepta la un campionat extrem de disputat, care sa întinda nervii la maximum, dar nimeni nu putea prevesti actiunile tot mai violente dintre sefii din fotbalul autohton. Si când ne gândim ca mai sunt de disputat înca 11 etape…


Intră acum și în grupul de