Fotbal, Liga a III-a : Sanctiuni pentru Ailenei


Intră acum și în grupul de

Eliminarea mijlocasului Andrei Ailenei nu a fost primita foarte bine de oficialii din Areni. Chiar daca sucevenii s-au impus în derby-ul cu Aerostar, conducerea Cetatii a anuntat ca jucatorul venit în aceasta iarna de la Juventus Falticeni, va fi sanctionat în urma meciului disputat saptamâna trecuta.

Victoria cu Aerostar Bacau, scor 1-3, nu a avut darul de a-l scapa pe Andrei Ailenei de supararea conducerii clubului. Presedintele Cetatii Suceava, Dumitru Moldovan, s-a declarat destul de nemultumit fata de gestul jucatorului, care la scorul de 0-0 a comis doua faulturi inutile, lasându-si astfel echipa în inferioritate numerica. „Andrei Ailenei este un jucator valoros dar, prin felul în care a primit cele doua avertismente din meciul cu Aerostar, a dat dovada de iresponsabilitate. Pentru ca si-a lasat echipa la greu, el îsi va plati singur amenda catre FRF pentru cartonasul rosu si nu va încasa prima de victorie pentru succesul de la Bacau”, a declarat presedintele gruparii din Areni.
Mijlocasul Cetatii Suceava, Andrei Ailenei, a fost eliminat în minutul 32 al partidei dintre Aerostar Bacau si Cetatea Suceava, dupa ce a primit al doilea cartonas galben. Venit în aceasta iarna de la formatia Juventus Falticeni, Ailenei a înscris în primul meci al returului golul victoriei pentru formatia suceveana în disputa cu CF Braila. Ca urmare a eliminarii de la Bacau, mijlocasul sucevenilor nu a putut evolua în ultimul meci al Cetatii contra formatiei Ceahlaul II Piatra Neamt, primul meci pierdut de Marian Pana pe teren propriu în 3 ani si jumatate, perioada în care a antrenat formatiile CS Otopeni si Cetatea Suceava.


Intră acum și în grupul de