Incendii la casele unor femei din Moara și Ipotești, vineri dimineața, lichidate rapid de pompierii militari suceveni


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit mai puțin de o oră, vineri dimineața, pentru lichidarea a două incendii produse la case din Moara și Ipotești.

Astfel, vineri dimineața la ora 5.40 militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unei femei  din comuna Moara.

La sosirea echipajului, incendiul se manifesta în peretele interior al casei (din spatele sobei), cu degajări mari de fum şi cu pericol de propagare la întreaga locuinţă.

Incendiul a fost lichidat după 40 de minute, iar focul a distrus  aproximativ doi metri pătraţi din peretele din lemn a degradat aproximativ 5 metri pătraţi de tencuială.

Pompierii au salvat casa de locuit, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de soba cu acumulare de căldură supraîncălzită.

Tot vineri dimineața, la ora 7:09, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa unei femei din comuna Ipoteşti.

La sosirea echipajului, ardea pardoseala din lemn a mansardei, cu degajări mari de fum şi cu pericol de propagare la întreaga locuinţă formată din parter și mansardă.

Incendiul a fost lichidat în circa 20 de minute, iar în flăcări au ars aproximativ 6 metri pătraţi şi s-au degradat alţi 4 metri pătraţi de pardoseală.

Pompierii au salvat casa de locuit, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic, generat de coşul de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.


Intră acum și în grupul de