Temperatura resimțită, în scădere. Sâmbătă dimineața -34 de grade Celsius în Suceava și -35 de grade Celsius la Rădăuți

Temperatura resimțită în județul Suceava, în zona Rădăuți-Suceava continuă să fie sub -30 de grade Celsius.

UPDATE ORA 12

Temperatura aerului în municipiul Suceava a rămas constantă fiind de -15 grade Celsius în timp ce temperatura resimțită a coborât la -35 de grade Celsius, conform datelor Administrației Naționale de Meteorologie.

În municipiul Rădăuți, temperatura aerului era la ora 12 de -15 grade Celsius, iar cea resimțită de -31 de grade Celsius.

În Poiana Stampei temperatura aerului a fost  de -15 grade Celsius, iar cea resimțită este de -17 grade Celsius.

UPDATE ORA 10

În municipiul Suceava, sâmbătă la ora 10, temperatura resimțită era de -33 de grade Celsius, în Rădăuți de -34 de grade Celsius, iar la Poiana Stampei de -17 grade Celsius.

La aceeași oră, temperaturile aerului erau de -15 grade Celsius la Suceava și Rădăuți și de -17 grade Celsius la Poiana Stampei.

UPDATE ORA 9

Administrația Națională de Meteorologie arată că temperatura resimțită sâmbătă dimineața la ora 9 era de -32 de grade Celsius la Suceava și de -34 de grade Celsius la Rădăuți, în timp ce la Poiana Stampei, temperatura resimțită este de -19 grade Celsius.

La aceeași oră, temperatura aerului era de -16 grade Celsius la Suceava și Rădăuți și de -17 grade Celsius la Poiana Stampei


Știrea inițială

Astfel, dacă la ora 7 temperaturile aerului erau de -15 grade Celsius la Suceava și Rădăuți și de -17 grade Celsius la Poiana Stampei, la aceeași oră, temperatura resimțită era de -31 de grade Celsius la Suceava și de -30 de grade Celsius în Rădăuți, iar la Poiana Stampei de -19 grade Celsius.

În decurs de o oră, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, ca urmare a vântului puternic, temperaturile resimțite au scăzut.

Astfel, la ora 8, temperatura resimțită în Suceava era de -34 de grade Celsius, iar la Rădăuți de -35 de grade Celsius, în timp ce la Poiana Stampei s-a menținut la -19 grade Celsius.

La aceeași oră, temperatura aerului era de -15 grade Celsius la Rădăuți și de -16 grade Celsius la Suceava.(A.D.)