Gavril Mirza solicita politistilor suceveni sa ramana apolitici


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei judetene a PSD Suceava, Gavril Mîrza, a facut luni, un apel la seful Politiei Judetului Suceava, Nicusor Todirut, pentru „aplicarea legii în mod unitar pentru toate partidele politice”. Liderul social-democratilor suceveni a spus luni, într-o conferinta de presa, ca face apel la Nicusor Todirut „pentru a aplica legea cu aceeasi unitate de masura pentru toate partidele”, legându-se direct de incidentul de la Cornu Luncii, când candidatul PSD pentru Primarie, Gheorghe Fron, a fost amendat cu 10.000.000 de lei vechi pentru ca a organizat o sedinta în fata Caminului Cultural din localitate, în conditiile în care primarul în functie i-a refuzat organizarea acesteia în Camin, pe motiv ca vor începe lucrarile de reconstructie.

Gavril Mîrza a mai spus ca, în conditiile în care Politia nu-si va face treaba în egala masura pentru toti participantii la alegerile locale, va merge prin a demasca toate actiunile de „protectie a Politiei” pe care le va sesiza.

„Altfel, voi face toate demersurile pentru a arata modul în care se comporta organele de Politie. I-as ruga pe politisti sa ramâna apolitici”, a mai spus presedintele PSD.


Intră acum și în grupul de