Senatorul Prodan este candidatul desemnat de PNL pentru fotoliul de Presedinte al CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, va candida din partea liberalilor suceveni la sefia Consiliului Judetean Suceava. Senatorul sucevean a fost validat de Delegatia Permanenta a partidului, drept candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava, iesind în acest fel din ecuatie prefectul Sucevei, Orest Onofrei. Acesta din urma fusese „ispitit” de cei din PNL în vederea unei posibile candidaturi pentru CJ, însa prefectul a optat sa-si continue munca de înalt functionar public, începuta în 2006.  

Reamintim ca Orest Onofrei a fost presedinte al PNL Suceava pâna la 1 ianuarie 2006, când a demisionat din partid pentru a fi prefect.

Tiberiu Prodan a declarat presei ca Delegatia Permanenta a PNL a validat candidatura sa pentru functia de presedinte al CJ Suceava, odata cu cea a viceprimarului Sucevei, Angela Zarojanu, pentru functia de primar al municipiului resedinta de judet.

Pentru functia de presedinte al CJ Suceava si-au mai anuntat candidaturile, actualul presedinte al institutiei, Gavril Mîrza, presedinte al PSD Suceava si senatorul Gheorghe Flutur, care este presedinte al PD-L Suceava.

O posibila candidatura ar fi si cea a presedintelui PNDC, Ovidiu Ilisei.


Intră acum și în grupul de