Doi frati din Putna, tinuti „la racoare” dupa ce au talharit un tanar din Vicov


Intră acum și în grupul de

În urma masurilor urgente întreprinse de politisti, duminica au fost identificati autorii tâlhariei reclamate de M. Ion, în vârsta de 19 ani, din orasul Vicovu de Sus, în persoana fratilor B. Mihai, în vârsta de 25 ani si B. Ionel, în vârsta de 27 ani, ambii din comuna Putna, initial disparuti de la domiciliu. Potrivit IPJ Suceava, prejudiciul reclamat – un motoscuter în valoare de 1.000 euro, de care tânarul din Vicov a fost deposedat prin violenta în 23.03.2008 – a fost gasit abandonat, cu avarii, în padurea situata la 100 metri de locuinta autorilor.

Pentru prinderea acestora s-au desfasurat activitati specifice, astfel ca în urma masurilor urgente întreprinse de catre lucratorii Biroului Politiei Rurale Radauti, s-a reusit prinderea celor doi frati.

Acestia au fost retinuti pentru 24 ore si introdusi în arestul I.P.J. Suceava, iar în cursul zilei de marti, acestia au fost condusi la instanta de judecata, cu propunere de arestare preventiva sub aspectul savârsirii infractiunii de tâlharie.


Intră acum și în grupul de