Un incendiu a mistuit o gospodărie din Baia. Proprietarii au suferit atacuri de panică, fiind preluați cu ambulanța


Intră acum și în grupul de

Un incendiu produs în noaptea de sâmbătă spre duminică a mistuit o gospodărie din comuna suceveană Baia, iar proprietarii, în vârstă de 72 și 66 de ani au suferit atacuri de panică și au fost preluați de ambulanță și transportați la spital.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit duminică dimineața la ora 1.45 cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Baia.

La sosirea echipajelor, ardeau două anexe gospodăreşti şi acoperişul casei de locuit și exista pericolul de propagare la adăpostul de animale şi la o casă învecinată.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de peste două ore, la ora 3:55.

În incendiu au ars bucătăria de vară şi o magazie, pe o suprafaţă totală de aproximativ 30 de metri pătraţi, acoperişul casei de locuit pe 60 de metri pătraţi şi bunuri casnice și s-au degradat pereţii portanţi şi planşeul locuinţei.

Pe timpul intervenţiei, proprietarii, în vârstă de 72 şi 66 de ani, au suferit un atac de panică, fiind preluaţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Incendiul a izbucnit din bucătăria de vară, iar cauza probabilă a fost efectul termic, generat de o sobă cu acumulare de căldură amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Prin intervenția lor, pompierii militari au salvat adăpostul de animale şi casa învecinată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de