Tânăr din Vama fără permis a intrat cu o autoutilitară într-un autoturism după care a continuat să conducă până acasă


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 20 de ani din Vama care a provocat un accident rutier sâmbătă după amiaza este cercetat pentru  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă după amiaza  Secția 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin 112 de un tânăr  de 19 ani din comuna Vama despre faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 176, pe raza satului Strâmtura, a fost acroșat de o autoutilitară înmatriculată în străinătate, care a părăsit locul accidentului.

 

În urma activităților întreprinse de polițiști, autoutilitara implicată în tamponare a fost identificată, aceasta fiind condusă de un tânăr de 20 de ani din comuna Vama, care a recunoscut faptul că, în timp ce conducea vehiculul, nu a acordat prioritate de trecere celuilalt conducător auto și l-a tamponat, după care și-a continuat drumul spre domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

 


Intră acum și în grupul de