Liga a III-a : Juventus ingroapa Raraul


Intră acum și în grupul de

Raraul Câmpulung Moldovenesc – Juventus Falticeni 2 – 2 (1 – 1)

Raraul si Juventus Falticeni au încheiat nedecis, scor 2-2, derby-ul local al rundei a XXIII-a, rezultat ce îngroapa în mare parte sperantele formatiei câmpulungene de mentinere în Liga a III-a.

Elevii lui Cristi Popescu au intrat repede în atmosfera meciului, astfel încât, Roxandari reuseste deschiderea scorului, în minutul 2, cu o lovitura de cap. Replica oaspetiilor vine dupa jumatate de ora de la fluierul de start, când Streinu trimite cu capul în plasa o minge respinsa de goalkeeperul advers, Axinte.

Raraul avea sa preia din nou conducerea pe tabela în debutul partii secunde, când Lazar finalizeaza din fata portii o centrare venita de la Mândrila . Trupa antrenata de Ovidiu Murariu nu resimte însa socul golului primit si câteva minute mai târziu, Berezoschi restabileste egalitatea cu un sut din careul mic, la o grava greseala de marcaj a defensivei gazdelor. Tensiunea meciului îsi spune cuvântul în minutele de final, când portarul Axinte îsi loveste fara motiv un adversar în propria jumatate de pedeapsa si primeste direct cartonas rosu. Penalty-ul dictat de centralul întâlnirii în urma acestei faze avea însa sa fie ratat de Suleru, astfel ca echipa falticeneana  paraseste gazonul cu doar un singur punct în buzunar.

Cele doua formatii au evoluat în urmatoarele formule de joc:

Raraul: Axinte – Plecanciuc, Sârbu, C. Popescu – Andriuc, Roxandari, Lazar, Vizitiu, Mândrila – Gherine, Piticari. Antrenor: Cristi Popescu. Au mai intrat Marfici, Ionita si Nisioi.

Juventus: Mihai – Berezoschi, Streinu, Constantin – Vrabie, Suleru, Pantea, Cozma, Luchian – Prisaca, Pacurari. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Tomescu, Cara, Sava si Zaremba.

La finalul meciului, oficialii gruparii falticenene au acuzat jocul dur al gazdelor. “Raraul este cea mai agresiva echipa pe care am întâlnit-o pe parcursul acestui campionat. Pretul punctului câstigat de noi este numarul mare de jucatori cu probleme medicale pe care îl avem în vederea etapei viitoare. Nu am ramas însa surprins de atitudinea gazdelor, întrucât stiam ca vom întâlni o formatie agresiva, situatia celor doua echipe din clasament fiind de natura sa accentueze si mai mult tensiunea meciului”, a precizat directorul sportiv al celor de la Juventus, Dascalescu.

În replica, tehnicianul formatiei câmpulungene, afirma ca echipa sa a iesit mult mai sifonata de pe urma confruntarii de marti. “Nu stiu despre ce duritati poate fi vorba, când mijlocasul nostru, Dan Mândrila, a suferit în acest meci o dubla fractura de tibie si peroneu, accidentare care risca sa-i compromita definitiv cariera de fotbalist”, a reactionat Cristi Popescu.  

În ciuda situatiei îngrijoratoare din clasament, acolo unde Raraul se afla la 7 puncte de primul loc retrogradabil, tehnicianul Cristi Popescu considera ca sansele echipei sale de a evita retrogradarea au ramas intacte dupa semiesecul cu Juventus Falticeni. “Ne punem mari sperante în partida restanta cu Otelul II. Un eventual succes în aceasta partida colaborat cu o victorie în jocul de vineri cu FCM Bacau II, ne-ar apropia considerabil de echipele cu care suntem în lupta directa. În plus, cred ca suntem avantajati si de program, contracandidatele nostre urmând sa întâlneasca, pe finalul returului, adversari mult mai puternici decât noi”, a completat antrenorul Raraului.

Încrâncerea meciului de marti nu s-a resimtit doar între cele doua echipe prezente pe teren. Astfel, pe parcursul întâlnirii, fundasul oaspetiilor, Laurentiu Berezoschi a avut un schimb dur de replici cu propria banca tehnica, indicatiile antrenorului Ovidiu Murariu fiind “driblate” în nenumarate rânduri de jucator. La sfârsitul partidei, conducatorii clubului falticenean au tinut sa descalifice gestul lui Berezoschi, fotbalistul fiind amenintat cu excluderea din lot în cazul unei recidive. “Berezoschi a reactionat la indicatiile venite de pe banca tehnica, iar acest lucru nu este normal. Comportamentul lui trebuie sa se schimbe, în caz contrar va zbura din lot, indiferent de pozitia ocupata în echipe. Aceste gesturi nu sunt însa singulare, el având mai mereu ceva de împartit cu arbitrii sau adversarii”, a explicat oficialul gruparii de pe malul Somuzului, Dan Dascalescu. 


Intră acum și în grupul de