Fotbal, Liga a III-a : Cetatea Suceava a refacut distanta de 15 puncte


Intră acum și în grupul de

Victoria obtinuta marti de Cetatea, pe teren propriu, scor 4-0 cu CFR Pascani, coroborata cu remiza Aerostarului la Galati, reface diferenta de 15 puncte dintre formatia suceveana si gruparea antrenata de Ion Radu. Mai mult, „aviatorii” sunt acum la doar un punct în fata echipei Willy Bacau, care a învins categoric în deplasarea de la Bârlad.

 

Lupta pentru locul secund, care ofera dreptul de participare la barajul de promovare în Liga a II-a, se anunta a fi una acerba, în conditiile în care trei formatii (Aerostar Bacau, Willy Bacau si Politehnica Galati) sunt despartite de numai trei puncte. Din aceasta ecuatie pare sa fi iesit Pambac Bacau, formatia care în tur a facut o cursa de urmarire a Cetatii. „Brutarii” numara etapa de etapa înfrângerile, ultimul esec înregistrându-l pe teren propriu cu Laminorul Roman, adversara de vineri a sucevenilor.

 

La polul opus al clasamentului, Bujorii Tg. Bujor si CSM Raraul Câmpulung Moldovenesc au facut iarasi pasi gresiti, astfel ca  obiectivul de evitare a retrogradarii va fi tot mai greu de realizat. Laminorul Roman, cu 24 de puncte, nu este scapata de griji, mai ales ca urmeaza sa primeasca vizita liderului, iar locul 15 poate fi unul retrogradabil, în conditiile în care în alte serii din Liga a III-a vor fi echipe clasate pe acelasi loc, dar cu un numar mai mare de puncte.

 

 


Intră acum și în grupul de