Motorina „portocalie”, consumata de autobuzele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la Primaria Suceava, Ovidiu Dontu, l-a acuzat miercuri, pe primarul în exercitiu al municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, de faptul ca a comandat ca toata motorina ce a fost consumata de cele 30 de autobuze sa fie achizitionata dintr-o singura sursa. Ovidu Dontu a refuzat sa dea foarte multe amanunte despre acest subiect, explicând însa ca va face acest lucru la o viitoare întâlnire cu mass-media.

„Va acuz public, domnule primar, ca ati impus achizitionarea de motorina portocalie, la un pret mai mare decât cel de la pompa”, a spus Dontu în cadrul unei conferinte de presa.

El a mai sugerat ca întreaga afacere cu motorina este foarte bine pusa la punct si ca apropiati ai familiei Lungu sunt direct beneficiari ai profitului obtinut din activitatea de transport public de persoane.

Reamintim ca Dontu l-a acuzat pe Ion Lungu de faptul ca a achizitionat 30 de autobuze a caror consum mediu la 100 de km este de peste 37 de litri de motorina, în conditiile în care litrul de motorina este mai scump decât cel de benzina, la pompa.


Intră acum și în grupul de