Liberalii cer adversarilor politici sa renunte la fatarnicie


Intră acum și în grupul de

Presedintele Organizatiei municipale Suceava a PNL, viceprimarul Angela Zarojanu, a cerut liderilor PD-L si PSD din municipiul resedinta de judet sa renunte la „fatarnicie” si sa nu mai iasa în mass-media cu apeluri la calm si la decenta în limbaj, în conditiile în care PD-L si PSD si-au facut un titlu de glorie în a-i ataca pe liberali „în mod nejustificat”.

„PD-L nu se sfieste sa apara cu tot feluri de apeluri mieroase, pentru ca adevaratii lideri sa promoveze atacuri presarate cu vorbe grele si cu cât mai multe neadevaruri”, a precizat Angela Zarojanu. Ea este de parere ca cei din PD-L au ca „tema acasa” atacurile zilnice la adresa PNL si a remarcat ca cele mai virulente atacuri vin, culmea, din partea celor care „au tradat valorile liberale autentice” si „s-au refugiat sub pulpana pardesiului lui Gheorghe Flutur”.

„Este dureros pentru noi sa vedem aceste lucruri si este incalificabil pentru ei. Fac un apel catre locuitorii municipiului si judetului sa analizeze cum se prezinta liderii PD-L si PSD si, în functie de asta, sa se exprime la vot”, a mai tinut sa adauge liderul liberalilor suceveni.

Angela Zarojanu nu întelege de ce „fugarii din PNL” ataca partidul din care au facut parte, în conditiile în care PSD este „adversarul traditional al liberalilor”, iar razboiul ar trebui îndreptat spre alte personalitati politice.


Intră acum și în grupul de