Consilierii judeteni Iacob si Popovici au desfiintat acuzele aduse de PD-L privind implicarea lui Mirza in afacerea „magazinul PLUS”


Intră acum și în grupul de

Consilierii judeteni social-democrati, Corneliu Popovici si Gheorghe Iacob, au sarit miercuri în sprijinul presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, în cazul „afacerii Magazinului PLUS” din curtea Spitalului Judetean Suceava. Cei doi au „desfiintat” acuzele aduse marti de mai multi lideri ai PD-L Suceava, printre care si ex-consilierul judetean Daniel Dragoi (fost membru al PSD), din care reiesea ca presedintele CJ face „presiuni” asupra conducerii interimare a Spitalului Judetean Suceava pentru acceptarea construirii pe o suprafata de teren din incinta spitalului a unui Magazin PLUS.  

Gheorghe Iacob a explicat, din punct de vedere tehnic, ce pasi au fost facuti în cazul asa-zisei afaceri PLUS si ca nimeni din CJ nu a obligat pe cineva de la Spital sa dea o semnatura în favoarea construirii supermarket-ului cu pricina. „Deputatul Dumitru Pardau arunca cu noroi fara sa se uite în oglinda sufletului sau. As fi vrut ca parlamentari suceveni care fac acuzatii grave sa fie mai atenti cu cuvintele, ca pâna acum nu au facut altceva decât sa dauneze proiectelor ce au fost demarate la nivel de judet si oamenii sufera din cauza asta”, a tinut sa mai adauge consilierul Gheorghe Iacob.

La rândul sau, Corneliu Popovici a explicat ca deputatului Pardau (PD-L) i s-a întins o cursa în care a cazut din cauza lipsei de informare. Cât despre acuzele aduse marti de Daniel Dragoi, consilierul PSD a spus ca este surprins, în conditiile în care, la începutul saptamânii a fost sunat de Dragoi care i-a cerut tot felul de date despre situatia afacerii PLUS si la care nu a putut raspunde pentru ca „nu stiu mai nimic decât ce a aparut în presa”. „M-au surprins întrebarile lui, mai ales ca el a facut parte din comisia de verificare a situatiei terenurilor de la Spitalul Judetean. Pe Daniel Dragoi îl stiam un baiat linistit si ma mir ca a ajuns sa spuna asa ceva pentru ca are o credinta care nu-i permitea sa minta”, a mai spus Popovici.

Din punctul de vedere al consilierului PSD, întreaga tevatura pe marginea afacerii PLUS este facuta cu scopul de a masca adevaratul actor ce se afla în spatele ei si care este de la PD-L. „Afacerea cu magazinul PLUS de la Spital este a PD-L si ei acum nu fac altceva decât sa o arunce în curtea PSD. Noi nu avem nimic în comun cu investitia asta”, a conchis Popovici. 

­


Intră acum și în grupul de