O noua serie de “dezvaluiri” facute de Ovidiu Dontu despre „risipa banului public”


Intră acum și în grupul de

Consilierul local sucevean, Ovidiu Dontu, care este si candidatul PSD la functia de primar al Sucevei pentru mandatul 2008-2012, a reluat miercuri atacurile la adresa actului de management administrativ al primarului în exercitiu, Ion Lungu. Dontu l-a acuzat public pe primar de faptul ca a cheltuit nu mai putin de 7 milioane de euro pentru o serie de asfaltari a strazilor din municipiu, fara însa a exista un efect benefic pentru infrastructura rutiera suceveana. „Lungu a spus ca a cheltuit 7 milioane de euro pentru asfaltari. Daca un singur sucevean crede ca s-au investit cu adevarat banii în asfalt, îl rog sa mi se adreseze”, a spus Dontu într-o conferinta de presa. El sustine ca lucrurile facute în cei patru ani de mandat sunt de „proasta calitate” si asta pentru ca întreaga operatiune de asfaltare a fost încredintata unei firme din Iasi, care nu a facut altceva decât sa dea lucrarile în subantrepriza si sa-si încaseze comisioanele.

„Firme sucevene au fost obligate sa lucreze în subantrepriza pentru aceasta societate din Iasi, care a încasat câte 20 de procente din fiecare lucrare numai pentru ca plimbau câteva documente pe la Primarie”, a tinut sa adauge Ovidiu Dontu.

El s-a întrebat retoric „ce fel de gospodar este ala care face lucrari scumpe, însa de mântuiala?” si a mai spus ca pâna si firma fratelui geaman a primarului, Pro Tehnica, a turnat asfalt prin Suceava.

„Daca mai mergem mult în ritmul acesta de cheltuiala a banului public, nici într-o suta de ani nu reusim sa venim la nivelul cerut de Uniunea Europeana”, a conchis Ovidiu Dontu.


Intră acum și în grupul de