Tânără luată cu forța de un individ din fața unui club din Fălticeni, salvată de jandarmi


Intră acum și în grupul de

O tânără a fost salvată de jandarmi din mâinile unui individ care a acostat-o în fața unui club din municipiul Fălticeni, a lovit-o și a obligat-o să-l însoțească într-un loc necunoscut.

Membrii unui echipaj de jandarmerie au surprins, duminică, 22 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni, o tânără care era condusă în mod forţat şi brutal de către un barbat.

FOTO: http://www.opiniatimisoarei.ro/

Potrivit IJJ Suceava, la vederea jandarmilor, tânăra a cerut ajutor declarând că nu îl cunoaşte pe bărbat şi că a fost constrânsă de către acesta să-l însoţească.

Jandarmii au intervenit pentru eliberarea fetei din mâinile bărbatului, acesta fiind imobilizat deoarece a devenit agresiv cu forțele de ordine.

„În cadrul verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză, în vârstă de 23 de ani şi cu domiciliul în municipiul Fălticeni a acostat-o pe tânără în faţa unui club din oraş. Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o pe tânără peste față, provocându-i  acesteia o stare puternică de frică, după care a  obligat-o să-l urmeze într-un loc necunoscut”, arată sursa citată.

IJJ mai precizează că în cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, iar tânăra și persoana în cauză au fost predate Poliţiei Municipiului Fălticeni în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de