Primăria Suceava vrea să aloce 2,7 milioane de lei pentru construcția unei sere de flori


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava reia un proiect de hotărâre privind construcția unei sere de flori pentru care să fie alocată suma de 2,7 milioane de lei.

Proiectul de hotărâre, inițiat de viceprimarul Marian Andronache, ar urma să fie discutat în ședința de joi a Consiliului Local Suceava și se prevede construirea unei sere de flori și a unei anexe necesară angajaților care vor lucra în noua seră, valoarea investiției fiinde 2.738.438 de lei din care construcții-montaj costă 2.152.586 lei.

În expunerea de motive se arată că structura actuală în ceea ce privește creșterea de flori de municipalitate este formată dintr-o seră cu o suprafață de 370 mp ce aparține municipalității și o seră închiriată cu o suprafață de 3.500 de mp, iar aceste capacități nu mai sunt suficiente în raport cu cerințele de înfrumusețare ale municipiului.

 

În aceste condiții se propune construcția unei sere pe o suprafață de 1.300 de mp la care se adaugă spațiul administrativ de 97 mp, noua construcția urmând să fie realizată pe un teren inclus în amplasamentul actual al Direcției Domeniului Public.

Construcția ar urma să fie realizată în termen de 12 luni.

Un proiect similar, inițiat de primarul Ion Lungu, a fost respins de Consiliul Local Suceava în luna iulie a anului trecut.


Intră acum și în grupul de