Județul Suceava va fi prezent în următoarele două luni la târguri de turism din București, Bergamo, Budapesta și Cluj Napoca


Intră acum și în grupul de

Județul Suceava va fi prezent în următoarele două luni la târguri de turism care se organizează la București, Bergamo, Budapesta și Cluj Napoca.

Potrivit unui proiect de hotărâre inițiat de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, și va fi supus dezbaterii în ședința din 31 ianuarie, județul Suceava urmează să participe la mai multe târguri de promovare turistică în cursul lunilor februarie și martie.

Astfel, Flutur propune ca județul Suceava să fie prezent în luna februarie la două târguri de turism.

Potrivit proiectului, județul va fi promovat în cadrul Târgului de Turism al României care se desfășoară în perioada 16-19 februarie 2017 la București și al Târgului de Turism Agri Travel & Slow Travel din perioada 17-19 februarie 2017 ce se organizează la Bergamo în Italia.

În luna martie, județul Suceava va fi prezent la  Târgul de Turism Utazas Travel  care se desfășoară în perioada 2-5 martie 2017 la  Budapesta în Ungaria, dar și la  Târgul de Vacanțe, organizat în luna martie 2017 la Cluj Napoca.

Consiliul Județean Suceava a renunțat să participe la Târgul de bunuri de larg consum de la Bergamo care s-a desfășurat în perioada 29 octombrie-1 noiembrie 2016 după ce consilierii județeni ai PSD au criticat acest demers.

Președintele CJ Suceava a stabilit atunci ca participarea județului să se rezume doar la Târgul de turism la care fusese invitat inițial, din perioada 17-19 februarie 2017 și nu și la preambulul acestui târg care se derula pe perioada târgului de bunuri de consum.

 

 


Intră acum și în grupul de