Bărbat din Vicovu de Sus, cercetat penal pentru că a condus băut şi fără permis de conducere


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere, după ce a fost surprins, miercuri, de poliţişti în timp ce circula haotic cu un motoscuter pe o şosea din localitate.

 

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit, miercuri după-amiaza, pentru control, pe strada Calea Bucovinei din localitate, motoscuterul înmatriculat și condus de un localnic de 55 de ani, care circula haotic pe şosea.

“Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul motoscuterului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul de presă.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, mai precizează IPJ Suceava.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de