Un tânăr a fugit cu un telefon mobil livrat prin curierat în Rădăuți fără să-l achite curierului


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni caută un tânăr care a fugit cu un telefon mobil nou pe care i l-a livrat un curier și cu care s-a întâlnit, joi seara, pe o stradă din municipiul Rădăuți pentru a-l preda și a încasa contravaloarea.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un tânăr de 24 de ani, șofer la o firmă de curierat, a reclamat joi seara că în timp ce se afla pe raza municipiului Rădăuți, un tânăr care avea de primit un telefon mobil, a fugit fără să-l achite.

Șoferul a spus că a luat legătura telefonică cu o persoană care avea de primit un colet, respectiv un telefon mobil nou, ocazie cu care, s-a întâlnit cu aceasta pe strada Calea Cernăuţi din municipiul Rădăuţi, iar după ce a desfăcut cutia telefonului, profitând de neatenția șoferului, tânărul a luat telefonul şi a fugit, fără să-l achite, prejudiciul fiind de 2.350 lei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Nu vă lăsaţi păcăliţi de aparenţe, de cele mai multe ori hoţii pozează în cetăţeni de bună-credinţă, reuşind astfel să-şi pună în aplicare cu uşurinţă intenţiile infracţionale.


Intră acum și în grupul de