Paul Pacuraru si Varujan Vosganian dezgroapa securea razboiului


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, a declarat sâmbata, la lansarea candidatilor de primar ai PNL din judetul Suceava, ca asista la „miracolul vindecarii”, aratând ca organizatia PNL Suceava este puternica, desi a fost „lovita pe la spate” de cei care au plecat spre PD-L. Acesta a remarcat ca la actiunea PNL Suceava au venit si liderii din organizatiile PNL Neamt, senatorul Serban Stratila si Botosani, deputatul Liviu Câmpanu, aratând ca poate vorbi de „un semn al destinului”, pentru ca reprezentantii celor trei organizatii liberale au simtit nevoia sa fie împreuna. „Sunt expresia unui miracol al vindecarii. Oamenii se vindeca, dar de data asta a fost o rana a unei lovituri pe la spate, care se vindeca mai greu”, a spus liderul liberal. Acesta a salutat „pe toti oamenii curati, pe toti oamenii de onoare” care au facut posibila aceasta vindecare, care se va reflecta si în numarul de voturi.  

Si vicepresedintele PNL, Paul Pacuraru, a subliniat ca cei care au încercat sa distruga partidul nu au reusit, pentru ca acest partid are resursele necesare, are oameni si o echipa puternica. Acesta si-a exprimat nedumerirea ca, oameni „care au primit totul pe tava”, carora li s-au oferit toate functiile si onorurile în PNL, au beneficiat de demnitati si de ajutoare, au tradat partidul. „Te-au vândut pe nimic. Pentru un scandalagiu. Te-au vândut efectiv pe nimic când aveau totul la dispozitie, ca sa ajute judetul, ca sa faca ceea ce trebuie, ca oameni responsabili”, a spus Paul Pacuraru, care a aratat ca presedinti sau vicepresedinti ai PNL, care au trudit pentru partid, au devenit oportunisti, si au ajuns sa „dea în cap” partidului lor.

„De pacostea cu care România s-a procopsit, va trebui sa luptam cu totii ca sa scapam”, a mai spus vicepresedintele PNL.  

Referindu-se la senatorul de Suceava, Gheorghe Flutur, fara sa-l numeasca decât „omul din Suceava”, Paul Pacuraru a spus ca acesta „a fost adunat de pe drumuri si pus în fruntea bucatelor”. „S-a trezit cel mai important om din stat”, a spus acesta despre Gheorghe Flutur, aratând ca acesta, dupa câte a primit din partea PNL, a dorit sa distruga PNL. „Din fericire PNL e pe deasupra noastra. E singurul mare partid din centrul si estul Europei cu blazon, cu istorie, cu traditie, cu valori deasupra sa”, a spus Paul Pacuraru, care a subliniat ca din acest motiv, cei care au dorit „sa faca praf PNL” nu au reusit.­
­


Intră acum și în grupul de