Un bărbat din Arbore a ajuns la spital intoxicat cu fum după ce și-a incendiat locuința

Un bărbat din localitatea suceveană Arbore s-a intoxicat cu fum și a fost transportat la spital pentru îngrijiri, după ce și-a incendiat locuința.

Purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, a declarat că militarii Gărzii de Intervenţie Solca şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Arbore şi Iaslovăţ, au intervenit joi dimineață cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Arbore.

”La sosirea echipajelor, ardea generalizat casa de locuit, existând pericolul de propagare la anexele gospodăreşti şi la o locuinţă învecinată.

Au ars casa de locuit pe o suprafaţă de 110 metri pătraţi şi bunurile din interior”, a arătat Găleată.

El a precizat că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, în urma acţiunii iresponsabile a proprietarului care a incendiat locuința și care a suferit un atac de panică şi intoxicaţie cu fum, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, sosit la faţa locului.

Pompierii au lichidat incendiul după o intervenție de peste trei ore și au salvat anexele gospodăreşti şi locuinţa învecinată.