Numeroși suceveni, din nou în stradă împotriva Ordonanței de modificare a Codului Penal. De vineri, protestele sunt autorizate


Intră acum și în grupul de

Numeroși suceveni au ieșit din nou în stradă, vineri seara, protestând față de modificarea Codului Penal al Codului de Procedură Penală și a retragerii proiectului legii grațierii.

De vineri, potrivit lui Alexandru Istrate, membru USR care a solicitat autorizarea protestelor, acestea sunt autorizate până în 13 februarie, între orele 16-22.

El a spus că mulțumită Jandarmeriei, această autorizație a fost obținută și a cerut manifestanților să strige alături de el „Jandarmeria, jos pălăria”.

Protestatarii au venit vineri seara cu din nou cu o tobă pentru susținerea scandărilor, dar și cu vuvuzele.

Totodată, ei au venit și cu diverse pancarte pe care erau scrise mesaje împotriva guvernanților, dar în special împotriva lui Liviu Dragnea, liderul PSD.

Manifestanții au plecat în marș prin oraș solicitând sucevenilor să li se alăture la proteste, iar pe parcursul marșului s-au alăturat alți protestatari.

Între protestatari s-au aflat membri sau simpatizanți ai USR și PNL, la protest fiind văzut și consilierul județean PNL Radu Pentiuc.


Intră acum și în grupul de